Sæson 2024: Hytter 23/3-21/10 - Pladser 12/4-21/10

Færgebilletter til Bornholm

Køb af færgebillet til Bornholm skal ske

direkte på Bornholmslinjens website

BESTIL FÆRGEBILLET
Image for hero

Se priser og book dit ophold online her

Vi finder priser til dig nu.... 2 sekunder
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævede felter.
Hjem / Praktiske informationer / Færgebilletter Bornholm
færgebilletter bornholm

Færgebillet bestilles nu på
Bornholms Linjen

Fra 2021 kan færgebilletten bestilles direkte på Bornholmslinjen. Grundet ny operatør på færgeruterne til og fra Bornholm er vi ikke længere i stand til at sikre de prisfordele for vores kunder som vi tidligere har kunne med pakkerejser.

Det betyder at vores gæster selv kan købe færgebilletter til signifikant lavere priser og dermed spare flere 100 kr. på at købe færgebilletten direkte hos rederiet fremfor via pakkerejser.

Derfor har vi i 2021 taget konsekvensen, selvom vi ved at mange satte pris på en samlet pakke og henviser derfor vores gæster til selv at bestille direkte på Bornholmslinjen. Ved færgeaflysninger/forsinkelser har det været afgørende, at vores gæster får hurtig og direkte kontakt når der skal ændres billetter, hvilket ikke er muligt med pakkerejseformatet.

Generelt kan det betale sig at booke på hverdage over Ystad og i weekenden over Køge. Der kan være mange penge at spare ved at anvende specialbilletter; eks. kampagne & pensionist. Vi oplever at der er forskel på alm. billet og pensionist-billet. Der er store prisforskelle hvorfor vi anbefaler at bruge noget tid på at finde de mest optimale.

Bestill færgebillet på Bornholms Linjen

Cookie-indstillinger