Ferieboliger på Bornholm

Med Gudhjem og havet lige uden for døren.

I vores luksøriøse ferieboliger med spa er der snildt plads til hele familien. De flotte helårsisolerede boliger er udstyret med fuldt funktionelt køkken med nye Siemens hvidevarer. Og så kan vi byde på 14 m2 terrasser med havudsigt - noget som meget få sommerhuse på Bornholm kan leve op til.

I disse luksushytter får I alt det bedste fra ferieboligen, da I naturligvis har eget bad, terrasse med havudsigt og køkken. Samtidig kan I nyde godt af campingpladsens mange faciliter for både børn og vokse.

Her kan vi byde på både lejeplads, opvarmet pool, Monky Tonky telt, fjernsynsstue og pejsestue med billard. Og vi er ved at opføre Bornholms flotteste 18 hullers minigolfbane, så der bliver rig mulighed for at få stillet konkurrencelysten for at finde ud af hvem der skal give aftenens is.

Fra ferieboligerne kommer I snildt ind til Gudhjem, hvor I kan stifte bekendskab med de mange hyggelige restauranter i den bakkede hovedgade og den hyggelige atmosfære. Ved havnen finder du naturligvis også røgeri, hvor I kan nyde en sol over Gudhjem i de helt rigtige omgivelser.

Så er du ude efter at nyde den helt rigtige Bornholmske sommerstemning, finder du næppe et bedre sted end i vores luksuriøse spa-hytter.